PKN
Protestantse Gemeente Witmarsum
 
Zingen in de kerk met Marcel & Lydia Zimmer

Zingen in de kerk met Marcel & Lydia Zimmer

Zingen in de kerk met Marcel & Lydia Zimmer
Op zondagmiddag 4 februari 2018 geven Marcel en Lydia Zimmer speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar een vrolijk kinderconcert in de Hoekstien te Witmarsum met oude en nieuwe liedjes en leuke sketches. Kortom: veel zingen, bewegen, verhaaltjes en sketches! 
Dit concert maakt deel uit van Kids in Actie (onderdeel van Kerk in Actie). Daarom is Rainbow de duif (mascotte van Kids in Actie) ook van de partij. Rainbow vliegt de hele wereld over en ontmoet daar verschillende kinderen. Vrolijke kinderen, maar ook kinderen die verdrietig zijn. Zij moeten de hele dag werken en kunnen niet naar school. Rainbow wil deze kinderen graag helpen en heeft daar jullie hulp bij nodig!
Na afloop van de dienst kun je met Rainbow de duif op de foto als je dat wilt. Alleen even zwaaien of even knuffelen kan natuurlijk ook.

Tijdens het concert zal er gecollecteerd worden voor de projecten van Kinderen in de Knel (de kinderprojecten van Kerk in Actie). Meer info hierover is te lezen op https://www.kerkinactie.nl/kom-in-actie/thema/thema-kinderen-in-de-knel.
Na afloop is ook een informatiestand aanwezig over Kids in Actie.
 
In verband met de verwachte drukte is het wel noodzakelijk dat je je van te voren via www.zingenindekerk.nl opgeeft voor dit concert. De kosten hiervan zijn € 3,00 per persoon. Dit bedrag gaat ook naar een project van Kinderen in de Knel.
Lukt dit niet, dan kun je voor 15 januari 2018 bellen of mailen naar onderstaande personen. In onderling overleg zorgen zij dan dat je een toegangsbewijs voor het concert ontvangt of kunt ophalen, natuurlijk na betaling van de kosten.
Bestellen toegangsbewijzen:
Klazina Plantenga: of 0517-531117
Truus vd Schaaf: of 0517-532901
Rianna Leijendekker: of 0517-531528
Kortom: Heb je zin in een vrolijke zondagmiddag, bestel kaarten en kom dan op 4 februari 2018 om 14.00 uur naar de Hoekstien in Witmarsum!

 

terug
 
 
 

Oecumenische Dienst
datum en tijdstip 21-01-2018 om 09.30 uur Nicolaas van Tolentijnkerk
meer details

Moderamen
datum en tijdstip 25-01-2018 om 19.45 uur
meer details

Pastorale Raad
datum en tijdstip 01-02-2018 om 19.45 uur
meer details

 
Muzikale middag voor en door mensen met een beperking

meer
 
Ouderenmiddag 2018

meer
 
Kerkbalans 2018

meer
 
Zingen in de kerk met Marcel & Lydia Zimmer

meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.