PKN
Protestantse Gemeente Witmarsum
 
Kerkbalans 2018

Kerkbalans 2018

Geef voor je kerk
 
Een plek om tot jezelf te komen of juist anderen te ontmoeten. Waar je een luisterend oor vindt en stilte om te bezinnen. Een plek om te vieren en te geloven. Waar je bemoedigd en geïnspireerd raakt. Waar mensen voor je bidden en klaar staan met praktische steun, of je nu lid bent of niet. Waar we samen een gemeenschap zijn en geven aan anderen.
 
Dankzij uw bijdrage kan de kerk voortbestaan
 
 Kerk zijn we samen.
 
Kerkbalans 2018:
 
Van zaterdag 20 januari tot zaterdag 3 februari halen 40.000 vrijwilligers in 2000 kerken geld voor hun plaatselijke kerk op. Veel geld, dat hard nodig is.
Om kerken actieve geloofsgemeenschappen te laten zijn. Waar gemeenteleden elkaar ontmoeten in de zondagse viering en bemoediging en inspiratie ervaren door de verkondiging van het goede nieuws van de Bijbel.

 
Om kerken geloofsgemeenschappen te laten zijn waar de sacramenten worden bediend en waar iedereen altijd – of je nu lid bent of niet- terecht kan voor praktische steun of een luisterend oor. 
 
Geef daarom aan je kerk. Zodat jouw kerk kan blijven bestaan en geven aan anderen. Help mee en geef aan je eigen gemeente of parochie wat je kan missen.
 
“Natuurlijk geef ik aan mijn kerk. Ik hoop dat we dit jaar extra geld ophalen, zodat we een pastor  kunnen aannemen, speciaal voor de ouderen.”


Wilt u meer weten: www.kerkbalans.nl

terug
 
 
 

Oecumenische Dienst
datum en tijdstip 21-01-2018 om 09.30 uur Nicolaas van Tolentijnkerk
meer details

Moderamen
datum en tijdstip 25-01-2018 om 19.45 uur
meer details

Pastorale Raad
datum en tijdstip 01-02-2018 om 19.45 uur
meer details

 
Muzikale middag voor en door mensen met een beperking

meer
 
Ouderenmiddag 2018

meer
 
Kerkbalans 2018

meer
 
Zingen in de kerk met Marcel & Lydia Zimmer

meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.