PKN
Protestantse Gemeente Witmarsum
 
zo 11 nov 2018  om 10.00 uur in de Koepelkerk
Voorganger: Kwartettenkoor
Protestantse Gemeente "Trijeris Ien''

 Eredienst Anders 2018

Vandaag komt het Kwartettekoar onder leiding van Hindrik van der Meer in de Koepelkerk te Witmarsum.

Deze dienst is één in het kader van het afscheidstournee van het Kwartettekoor voor hun dirigent Hendrik van der Meer. Hij is, al meer dan 10 jaar,  met een aantal tekstdichters en componisten de grote inspirator en dirigent van het koor, maar is inmiddels 80 jaar en wil een stapje terug doen.
Daarom is besloten onder de naam “Net mei stille trom”, een afscheidstournee voor hem te organiseren voor alle kerken die het Kwartettekoor al eens op bezoek hebben gehad. Inmiddels zijn er al vijftig aanvragen voor een optreden.

Wij zijn als werkgroep Eredienst Anders  dan ook heel blij dat wij ze weer mogen ontvangen. Ze verzorgen de gehele dienst, met het thema  “ ’t Goede is sterker as it kweade”. De dienst is friestalig.
Neem vooral uw kinderen mee, want die zullen in de Kindernevendienst een paar liedjes instuderen, die ze daarna in de dienst, als kinderkoor, ten gehore zullen brengen.

De dienst begint om 10 uur en vanaf 9.30 uur is er koffie/thee en limonade. De toegang is gratis, er is een collecte bij de uitgang.

 

terug
 
 

Tsjerkepaad
datum en tijdstip 27-07-2019 om 13.30 uur
meer details

Protestantse Gemeente "Trijjeris Ien''
datum en tijdstip 28-07-2019 om 09.30 uur in de Koepelkerk
meer details

Tsjerkepaad
datum en tijdstip 03-08-2019 om 13.30 uur
meer details

Protestantse Gemeente "Trijjeris Ien''
datum en tijdstip 04-08-2019 om 09.30 uur in De Hoekstien.
meer details

 
mission possible

meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.