PKN
Protestantse Gemeente Witmarsum
 
Zondag 23 maart Zondag 23 maart
Voor de kinderen Ds. Wattel in de digitale kerkdienst van zondag 29 maart weer een Kees-verhaal opgenomen. Wilt u hen die vertellen, waarbij ze een tekening maken, voor mensen in Aylva State. We mogen niet meer naar binnen, maar u mag ze bij mij brengen, dan verdeel ik ze wel.

Bijbel Basics voor thuis
De komende weken gaat het leven allemaal net even anders dan we gewend zijn. Maar gelukkig kun je nog steeds mooie momenten hebben rond de Bijbel, gewoon thuis aan de keukentafel. Daarom bieden we het Bijbel Basics materiaal voor de komende zondagen ook in aangepaste vorm aan, zodat je thuis samen met je kinderen kunt toeleven naar Pasen.

Je kunt het materiaal voor thuis
hier vinden en gratis downloaden. En kent u nog meer ouders die op zoek zijn naar manieren om in het gezin aan de slag te gaan met de Bijbel? Wijs hen op de mogelijkheid zich gratis aan te melden via debijbel.nl/bijbelbasics!
Programma | zondag 29 maart 2020


Het huis op het zand
Met aangepast materiaal om thuis te gebruiken! Klik op de download "Bijbel Basics voor thuis".
In de veertigdagentijd lezen we teksten uit het evangelie volgens Mattheüs. We horen wat Jezus zegt over Gods nieuwe wereld.
Op deze zondag staat Mattheüs 7:24-8:1 centraal: een voorbeeldverhaal van Jezus.
https://vimeo.com/386204449

https://www.debijbel.nl/api/download.php?l=https://stat.debijbel.nl/2020/03/5e68b8570ea84.hij-klimt-met-je-mee-met-zang.mp3

https://www.debijbel.nl/bijbelbasics/programmas/129

/uploads/klant207/files/126-bladmuziek.pdf

 
terug
 
 
 

Eredienst Trijjeris Ien
datum en tijdstip 29-03-2020 om 09:30 uur Koepel
Kerkdienst is digitaalmeer details

Moderamen-pastorale raad
datum en tijdstip 02-04-2020 om 19.00 uur
meer details

Eredienst Trijjeris Ien
datum en tijdstip 05-04-2020 om 09:30 uur Hoekstien
Kerkdienst is digitaalmeer details

 
Klokken liede as treast foar de mienskip

It binne ûnrêstige tiden, we wolle as tsjerke treast jaan. Minsken kinne net komme, dus komme we nei de minsken. We liede de klokken op 18, 25 maart en 1 april as stipe foar iensume minsken, mar ek foar de soarchferlieners, dus foar de mienskip. We wolle sjen litte dat we achter de minsken steane en ek treast jaan."
 
Paasontbijt

HELAAS, HET PAASONBIJT GAAT NIET DOOR meer
 
Paasproject kindernevendienst

 Volg het vervolg van de kindernevendienst door te klikken op het menu “kindernevendienst verhalen in een bijzondere tijd  meer
 
Spaardoosje

De spaardoosjes voor het 40dagentijdsproject worden, i.v.m. de uitbraak van het coronavirus, niet opgehaald!

De ZWO-commissie vraagt of u uw opgespaarde bijdrage over wilt maken op de rekening van de ZWO-commissie Witmarsum-Pingjum-Zurich: NL91 RABO 0119 3057 98, (inzake ZWO). We rekenen op uw begrip hiervoor en u wordt alvast bedankt voor uw bijdrage.
  meer
 
40 dagentijd

meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.