PKN
Protestantse Gemeente Witmarsum
 
Geef vandaag voor de kerk van morgen

Geef vandaag voor de kerk van morgen
Omzien naar elkaar. Als kerk zijn we van betekenis in de samenleving. Als gemeenschap zien we naar elkaar om en delen ons geloof in God met elkaar. Maar juist het omzien naar elkaar moet in deze tijd van corona heel anders vormgegeven worden dan voorheen. 
Het is met alle beperkingen van deze tijd bijzonder om te merken dat we dit samen kunnen!

Al sinds 1973 werken kerkgenootschappen samen in de Actie Kerkbalans en doen zo een beroep op de plaatselijke geloofsgemeenschappen voor een financiële bijdrage. Jaarlijks vragen zij hun leden in de tweede helft van januari een financiële bijdrage te leveren aan hun eigen plaatselijke kerk.
 
De kerk krijgt geen subsidie. Onderhoud van het gebouw, de koffie, maar ook het personeel en missionaire en maatschappelijke projecten kosten geld. Daarom is er de Actie Kerkbalans.

Om alle verbindende activiteiten in onze kerk ook in 2021 voort te kunnen zetten, doen we een dringend beroep op u voor een financiële bijdrage. 
De actieperiode van Kerkbalans 2021 is van 16 t/m 30 januari.
U ontvangt in die periode een brief en folder met informatie.
 Doet u ook mee?


Wijziging in de organisatie
In verband met de corona-crisis zullen de enveloppen dit jaar wel worden rondgebracht maar niet, zoals gebruikelijk, weer bij u worden opgehaald. Dit om onze vrijwilligers niet onnodig risico te laten lopen.

Het College van Kerkrentmeesters
 
terug
 
 
 

Eredienst Trijjeris Ien
datum en tijdstip 07-02-2021
Geen dienstmeer details

Eredienst Trijjeris Ien
datum en tijdstip 28-02-2021
Geen dienstmeer details

Eredienst Trijjeris Ien
datum en tijdstip 21-03-2021 om 09:30 uur De Hoekstien
meer details

 
Actie kerkbalans

Meer informatie over de actie kerkbalans kunt u vinden in het menu van deze website
 
NIET ALLEEN

Steeds meer mensen worden getroffen door de gevolgen van het coronavirus (COVID-19). Door de verspreiding van het virus komen veel initiatieven los bij lokale kerken en (christelijke) maatschappelijke organisaties.

De komende tijd zullen veel mensen onze hulp nodig hebben.

Met #Nietalleen verbinden we de talloze lokale hulpinitiatieven aan hulpvragers en aan elkaar. De hulpvraag en het hulpaanbod wordt door één van de samenwerkende organisaties opgepakt en doorgestuurd naar een organisatie bij jou in de buurt. Zo helpen we elkaar in deze bijzondere tijd, want je bent #Nietalleen.

Lees www.nietalleen.nl

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.